fbpx GTM-T58N6T6
Košarica 0
 x 

Košarica je prazna

Ukupno 0,00 kn

LaCasa proizvodnja

LaCasa

 

Intrex d.o.o. je tvrtka koja djeluje od 29. listopada 2009. godine, primarna djelatnost je proizvodnja i prodaja namještaja, te opremanje poslovnih i ugostiteljskih prostora.

Sjedište tvrtke je u Zagrebu, prodajni saloni nalaze se u Vinkovcima i Rijeci, proizvodna jedinica nalazi se u Vinkovcima, u čijim okolnim šumama raste, i stoljećima egzistira, primarna prirodna sirovina koja se koristi u proizvodnji našeg namještaja; Hrast lužnjak (Quercus robur).  Spoj kreativne mladosti i iskustva starijih naših djelatnika čine čvrstu radnu konstrukciju tvrtke koja osigurava kvalitetan proizvod pod prepoznatljivim brandom La Casa.

Stolice, stolovi, zidne obloge, taburei iz vlastite proizvodnje neko vrijeme su prisutni diljem cijele Hrvatske, kako u domovima, tako i u referentnim poslovnim i ugostiteljskim objektima koje smo opremili. Kontinuirani rast proizvodnje i povećanje osnovne ponude iz naše proizvodnje ohrabruje, stoga smo prisutni na svim regionalnim specijaliziranim sajmovima koji naglašavaju namještaj i opremanje.

Naš namještaj dizajnom, kvalitetom i završnom obradom prati sve svjetske i ekološke trendove.

U proizvodnji i prodaji surađujemo sa brojnim velikim i malim poslovnim partnerima. Razvili smo kontinuiranu veleprodajnu i maloprodajnu mrežu i prodaju putem web shopa. Time jamčimo kako će naši proizvodi uvijek pronaći i zadovoljiti sve kupce.

Vjerujemo kako će naši proizvodi u budućnosti krasiti Vaše domove, ugostiteljske objekte i poslovne prostore. Vaše povjerenje će nas obvezati da kontinuirano napredujemo, proširujemo i usavršavamo našu proizvodnju te nadopunjujemo postojeći asortiman novim modelima namještaja pod brandom La Casa!   

Prijava za Newsletter

Prijavite se u našu newsletter listu te primajte promo novosti i informacije.
Your Saved Item (0)